Tulkinta

Löydä parhaat nettisivustot

Posted by: Roger | Category: Blogi | Comments Off on Hauskat sivustot

Netin parissa on helppoa viihdyttää itseään. Jos ei aina huvita pelailla erilaisia netin tarjoamia pelejä, niin sen voi myös tehdä muilla hauskoilla tavoilla, kuten esimerkiksi sivustoilla jotka tarjoavat hauskoja kuvia ja juttuja.

Naurunappula on yksi varhaisemmista tämän lajin sivustoista. Se on ollut pystyssä vuodesta 2007, ja sivusto kerää paljon viikoittaisia kävijöitä, liki 200 000 tuhatta, jos tilastoja on uskominen. Naurunappulan tilastoihin vedoten näyttää myöskin siltä, että miehiä saitti kiinnostaa huomattavasti enemmän kuin naisia, ja suosituin ikäryhmä sivulla kävijöistä ovat n. 15–24 vuotiaat. Mitä sitten sivuilta löytyy? Kaikkea. Kuvia ja videoita löytyy ainakin. Sinne voi myös lähettää omia juttujaan, jos näkee jotakin mielenkiintoista. Hieman samantapainen sivusto on Riemurasia, joka ennen tunnettiin Kaatopaikan nimellä. Hauskat kuvat on sivusto, jonne on kasattu kuvia niin mieltä kuin maailmaltakin. Kuvat ovat jaoteltu eri kategorioihin kuten eläinkuviin ja mainoksiin, joten sivulla on helppoa surffailla sen perusteella, millaista materiaalia kulloinkin haluaa nähdä. Jostain kumman syystä eläimet osaavat olla todella hauskoja ollessaan ihan vain omia itseään.

Siitä ei pääse mihinkään että vahingonilo on se paras ilo, ainakin silloin kunhan se ei satu omalle kohdalle. Toisten ihmisten kömmähdyksille pääsee naureskelemaan Feissarimokat- sivulla. Kuten nimikin kertoo, tämä paikka kerää kuvakaappauksia Facebook-päivityksistä, asiakkaan yksityisyyttä kuitenkin suojellen. Jos kaikki jutut ovat totta, saa kyllä oikeasti miettimään että ovatko ihmiset todellakin niin tyhmiä (aina välillä) ja että pitäisikö sittenkin miettiä kerran tai kahdesti ennen kuin Facebookissa painaa julkaise-nappia? Salakuunneltua on myös vierailun arvoinen sivusto. Tosin näyttää siltä, ettei sitä enää päivitetä, mutta jos sivu ei ennestään ole vielä tuttu, niin sen parissa saa kyllä tovin jos toisen menemään. Aasiakas.net ansaitsee myös suosituksensa. Tänne sivustoon saavat omia tarinoitaan niistä ah, niin mukavista asiakkaista kirjoittaa kaikki asiakaspalvelussa työskentelevät. Vertaistukea heille ja niille muille, pitäisikö joskus katsoa peiliin ja todeta että työtään ne kassat ja tarjoilijatkin vain tekevät?

Ja tietenkin Vivas kasaa myöskin sivuilleen maailman kummallisuuksia, hassuista eläimistä liikuttaviin ihmiskohtaloihin ja luovista ihmisistä huikaiseviin luontokuviin.