Tulkinta

Löydä parhaat nettisivustot

Posted by: Roger | Category: Blogi | Comments Off on Hauskoja pelejä

Pelimaailmassa löytyy monenmoista tunnelmaa, joista jokainen voi valita omansa. Jotkut pelaajat etsivät jännitystä, toiset seuraa. Jotkut pelaajat ovat varsin totisia ja pelaavat voiton-himo kiiluen silmissä. Jotkut kiinnostuvat peleistä, joissa on mahdollisimman kirjava ja monimutkainen juoni, sillä he kyllästyisivät pian helppoihin heiniin.

Pelejä on onneksi kehitetty myös hauskuuttamaan pelaajia, ja jotkut ihan pistävät nauramaan. Peleihin saadaan pilkettä kurittomilla hahmoilla, jotka ovat lisäksi huvittavan näköisiä sekä äänityksellä, joka yllättää pelaajan vaikkapa sopimattomuudellaan. Äänitys ja musiikki myös vahvistavat liikkeiden koomisuutta ja lisäävät tunnetta.

Betsson nettikasino on keskittynyt hauskuuteen ja viihteellisyyteen monilla eri videopeleillä. Esimerkiksi sikamaisen rikasta esitystä nähdään pelissä Piggy Riches. Nämä siat todella tietävät miten ihastella ja pöyhistellä aarteilla, kuten scatter ja wild merkkien possujen esityksistä voi todeta. Yliampuva kuvitus hauskuuttaa, ja kun kysymyksessä on vielä possu, tulee yhdistelmästä vielä hauskempi.

South Park on rauhallisen huoleton peli. Sarjakuvasta tuttujen hahmojen kommentit, kuten:” I’m so happy”, ”Yes, yes!” ja ”Yippee” antavat pelille puhtia, mutta myös hupaisuutta. Voi kuvitella kommenttien tarttuvan pelaajankin sanavarastoon melko pian.

Monster Smash on klassikkojen uutuus, jossa yksisilmäisiä, joskin herttaisia hirviöitä löytyy rockin tahdittamana. Hirviöt yllyttävät sinua uhkapeliin, ja voit tuplata tai triplata voittosi senkin uhalla, että kaikki menee. ”Here” ”We” ja ”Go” ilmoittavat ilmaispelin, joka on tietenkin hirmuisen hauskaa pelaamista!

Eläinhahmot yleensä lupaavat huvittavia pelihetkiä, kuten videopelissä Mr Toad, jonka kurkkuäänet ja perhosen pyydystys ovat mainio lisäys muuten tavanomaiseen videopeliin. Eipä ihme että peli löytyy Betssonin klassikoista.

Sammakkomaisuuksia ja muita loihditun metsän asukkeja löytyy Super Lucky Frog pelissä, jossa ei ole tausta musiikkia, vain boing boing ja muuta sen sellaista korostetta. Mukana kaunis keiju sekä tonttu, jotka tuovat herkkyyttä jo muutenkin taikamaiseen metsään. Tämä peli on Jackpot-peli, jossa voitot ylittävät 50 000 euron marginaalin. Voiko enää hauskemmaksi tulla?

Tässä vain muutama esimerkki hauskoista peleistä. Kuten totesimme, jokaisella on omat vahvat suosikkinsa omien tottumusten mukaan.