Tulkinta

Löydä parhaat nettisivustot

Posted by: admin | Category: Blogi | Comments Off on Mielenkiintoiset uutissivustot

Uutisia sinkoilee ovista ja ikkunoista. Jokainen tv-kanava sylkee ulos useamman uutislähetyksen päivän aikana eivätkä radiokuuntelijatkaan ole turvassa. Uutiset ovat kaikki täynnä samaa: sotaa, väkivaltaa, työttömyyttä, masennusta ja alakuloa. Noh, ei ehkä niin masentavasti kuitenkaan asiat ole, mutta sellainen kuva välillä tulee. Onneksi sentään netistä pystyy suodattamaan uutisia itselleen, aivan kaikkea ei tarvitse vastaanottaa ja lukea, vain ne itseä kiinnostavat aiheet.

Kuin myös muualla, netistäkin uutisia löytyy joka lähtöön. Kaikilla tv-kanavilla taitaa olla omat verkkosivunsa ja Suomessa ainakin MTV sekä Yle ylläpitävät sivuja tarjoten uutisia, samoin iltapäivälehtien sivut päivittyvät useasti päivässä aina jotakin uutta sattuessa. Niin päivittyy myöskin ampparit.com-sivuston verkkosivu. Amppareiden juju piilee siinä, että se näyttää vain uutisotsikot, tarjoten linkin koko juttuun olkoon se sitten milläkin uutissivulla. Uutiset on lajiteltu hienosti omiin kategorioihin, halusit sitten nähdä päivän uutisotsikot maailmalta tai urheilun parista. Tämän hetken polttavin ulkomaan tapahtuma eli Ukrainan kriisikin on saanut oman otsakkeensa, jonka alle päivittyvät uusimmat tiedot mitä siellä oikein tapahtuu. Myöskin kukin maakunta on omassa lokerossaan. Sivusta tekee mielenkiintoiseksi myös sen, sillä se rekisteröi myöskin uutislinkkien saaman huomion, kuinka paljon ihmisiä onkaan käynyt minkäkin uutisen lukemassa. Sivulta löytyy myöskin netti-tv–osio. Amppareihin pääsee tutustumaan täältä.

Toisenlaista näkökulmaa asioihin voi lukea maailma.netin uutisaiheista. Tämä verkkojulkaisu on keskittynyt kestävään kehitykseen ja ihmisoikeuksiin. Ja niille, jotka eivät halua lukea liian vakavia ”uutisia”, voivatkin käydä Uutissirkuksen tahi Daily Squibin sivuilla.