Tulkinta

Löydä parhaat nettisivustot

Posted by: admin | Category: | Comments Off on Parhaat elämäntyyliblogit

Elämäntyyli- tai elämäntapablogeja on monenlaisia, koska niin on elämäntyylejäkin. Muotiblogeissa tuntuu aika pitkälle pyörivän samat aiheet, samantyyliset vaatetukset, joten elämäntyyliblogit tekevät selvän pesäeron tässä, koska se tarjoaa huomattavasti enemmän kirjoitettavaa kuin pelkkä muoti.

Okei, monet bloggaajat ovatkin ehkä yhdistäneet omassa blogissa niin muotia, kauneutta kuin elämänmenoakin, mutta jos ajatellaan puhtaasti näitä elämäntyyliblogeja, niin ne kertovat kirjoittajan elämästä hieman muutakin kuin että mitä hän puki aamulla päällensä kun lähti kouluun tai töihin.

Elämäntyylejä on siis erilaisia. Jonkun elämäntapa voi olla kasvissyönti. Se voi osoittautua haasteelliseksikin välillä, sillä jostain syystä vegaanit ovat saaneet ituhörhön maineen. Mutta ennen kaikkea vegetaarisuus on elämäntapa, ja blogillaan kirjoittaja haluaa tuoda ilmi oman näkökantansa asioihin, kuinka valmistaa maistuvaa vege-ruokaa ja missä ravintoloissa tarjotaan parhaat pöperöt. Vegaaniliiton blogi ei ehkä ole Suomen paras elämäntapablogi, mutta ansaitsee tulla mainituksi, jos sen avulla edes yksikin ihminen alkaa miettimään kuinka voisi elää ekologisemmin. Tästä tulikin oiva aasinsilta ekologisuuteen, sillä tämäkin on elämäntapa ja senkin parista löytyy blogeja.

Elämäntapana voi olla myöskin fitnes ja laihdutus ja tämä blogialue on toisaalta innostava ja inspiroiva, mutta toisaalta taas melko surullinenkin aihe siltä osin, mitä kaikkea kateus voi saada aikaan. Kahvii ja kaurapuuroo jos se nyt on blogin oikea nimi, ei käynyt täysin selväksi, kirjoittaja joutui syyttä suotta lastensuojelun hampaisiin, koska kehtaakin tehdä itselleen jotakin ja huolehtia kunnostaan ja treenata. Käsittämätöntä, eikö totta? Olisiko siis parempi kaikkien näiden saliharrastajien ja laihduttajien olla vain hiljaa onnistumisistaan ettei vain kellekään tule paha mieli?

Lisää lifestyle-blogeja voikin sitten käydä etsimässä vaikkapa Indiedaysin, joka tarjoaa 300 blogia laidasta laitaan, niin muotia kuin ruokaa, lifestyleä ja sisustusta. Elämää.